Aanbod

U bent op zoek naar de juiste ondersteuning voor een kind waar u bij betrokken bent. Op een laagdrempelige, speelse en enthousiaste wijze, wilt u dat dit kind wordt gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling. Mogelijk biedt stichting Ahenk dan precies de begeleiding die u zoekt.

Wij zetten veel jonge en enthousiaste professionele begeleiders in om kinderen met een beperking te ondersteunen. Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan die hierop aansluiten.

Denk aan ondersteuning aan mantelzorgers, naschoolse opvang, logeerweekenden en dagjes uit.

Na uw aanmelding brengen wij door een intakegesprek het huidige functioneren van het kind in beeld. Hierdoor komen wij samen tot de zorgvraag en de hoofddoelen van de begeleiding. Afhankelijk van de problematiek van het kind en van de verwachtingen van de ouders en mogelijk ook u als verwijzer, bekijken we samen welk van onze diensten uit ons zorgaanbod het beste bij de wensen aansluit. Mogelijk is dit enkel een begeleider voor het kind, maar mogelijk blijkt ook één van onze andere diensten van toegevoegde waarde. Wij denken in ieder geval graag met ouders en verwijzers mee.